Fairfield Flat Conversion

Private, 2020

This project looks at reconfiguring a small 1 bed flat to create a larger living space, more storage and comfortable home working environment.

 

The kitchen has designed to a very tight budget working with standard ikea units with bespoke doors and fittings designed in a stained plywood. The wall cabinets allow for a draining wrack above the sink and an extraction fan above the hob. The wall cabinets are then integrated into full width display shelves. LED strip lighting is used at the end of the room above and below the wall cabinets to bring a natural glow to the end of the room where there are no windows.

© 2018 Studio Wic Ltd

Company Number 10771515

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon